Chat with us, powered by LiveChat
Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Detalii -

Transport si retururi

Pro Bike (probike.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

ROMÂNIA

 • Curier Rapid, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  30 Ron pentru orice colet care nu contine bicicleta. Valoearea de transport poate sa creasca daca localitatea de destinatie este in afara ariei de acoperire a firmei de curierat.
 • Ridicare din magazin, Store Pickup type

RETUR

 • Politica de returnare

  Potrivit legislatiei in vigoare(OUG 34/2014), consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara invocarea unui motiv, în termen de 15 zile de la primirea produsului.

  Asadar, consumatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara invocarea unui motiv, în termen de 15 zile de la primirea acestuia, cu conditia ca produsul sa nu fie folosit si cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Daca produsul este folosit din valoarea produsului se va scadea o suma egala cu costul de inlocuire al componentelor utilizate, astfel incat produsul sa poata fi vandut ca nou.(art 59-2 din OUG 34/2014).

  Atragem atentia ca la returnarea produsului, acesta sa fie insotit de toate documentele cu care a fost livrat (factura, certificat garantie, manuale de folosire, etc) si de toate accesoriile care au fost livrate impreuna cu produsul. Daca produsul este deteriorat se va intocmi un proces verbal de constatare prin care se va stabili prejudiciul produs. Procesul verbal va fi comunicat clientului prin e-mail insotit si de poze care sa ateste prejudiciile constatate. Produsul trebuie returnat intr-un ambalaj corespunzator care sa asigure transportul in conditii optime.

  In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 10 zile lucratoare de la retur, in cazul in care produsul este returnat nefolosit, respectiv in cel mult 10 zile lucratoare de la data procesului verbal de constatare.

  Bicicletele aduse pe comenzi speciale si bicicletele care sufera modificari in service-ul nostru, conform cerintelor clientilor, nu se pot returna.